Locatie Art & Lef Groningen
 
 
        

Contact

ART & LEF
Peizerweg 74 
9727 AK Groningen
06 22954756
 
Facebook Art & Lef  Twitter Art & Lef  Instagram Art & Lef  Pinterest Art & Lef
 

Openingstijden

Ma 13.00 - 18.00 uur            
Di 10.00 - 18.00 uur
Wo 10.00 - 18.00 uur
Do 10.00 - 21.00 uur
Vrij 10.00 - 18.00 uur
Za 10.00 - 18.00 uur
Zo 12.00 - 17.00 uur
 
 
 Info@paullapoutre.nl
 
 Facebook ART & LEF  Twitter ART & LEF  Instagram ART & LEF  Pinterest ART & LEF  Deutsche Sprache

Galerie Groningen | Kunstadvies voor uw interieur | ART & LEF


Een passend schilderij voor uw inrichting bij galerie Groningen

Paul La Poutré van ART & LEF Groningen biedt u kunstadvies en schilderijen op maat. In onze galerie in het woonforum van Groningen kunt u de mooiste abstracte schilderijen vinden van Groningen. Een bezoek aan de kunstgalerie in Groningen van ART & LEF is makkelijk te combineren met uw bezoek aan het Vesta Woonforum, waardoor u in één keer uw gehele inrichting kan uitzoeken. U kunt bij ART & LEF terecht voor schilderijen van maar liefst 13 verschillende kunstenaars. Op zoek naar een Gronings schilderij op maat? Vijf van onze kunstenaars maken prachtige maatwerk schilderijen. Neem gerust contact op over de mogelijkheden of kom langs in onze Galerie in Groningen.

   Army of Flowerslove to dancebeddrupetraimg wagunda

Kleurrijke abstracte kunst bij galerie ART & LEF

Onze kunstgalerie in het Woonforum van Groningen biedt originele abstracte kunstwerken. Van 3D schilderijen van lagen beschildert plexiglas van Beddru en vlechtwerken van rubber van Ivar Blom tot de abstracte lijnen en het vlakkenspel van Petra Rös-Nickel. Tevens lenen deze abstracte werken zich voor projectinrichting.

ART & LEF vertegenwoordigd zowel nationaal als internationaal bekende kunstenaars. Kunstenaars uit o.a. Nederland, Duitsland, Italië, Denemarken en de VS. Stuk voor stuk maken zij prachtige abstracte en/of expressionistische schilderijen of beelden. Elke kunstenaar heeft zijn eigen unieke stijl, waardoor ART & LEF voor uw inrichting altijd een passend schilderij heeft. De langgerekte eikenhouten of bronzen beelden van Nando Kallweit vinden altijd een plaats in uw huis.

Contact opnemen

Unieke schilderijen van Stad en Ommeland bij galerie ART & LEF in Groningen

Onze schilderijen van het thema Stad en Ommeland hebben allemaal één ding gemeen: ze bevatten allemaal herkenbare en authentieke elementen van de stad Groningen en Ommeland. Gemaakt door Groningers, over Groningen. De Stad en Ommeland schilderijen geven een unieke kijk op de Groninger omgeving.

Van de korenvelden tot aan de Waddenzee tot aan de typisch Groningse Martinitoren; bij ART & LEF vindt u allerlei verschillende soorten schilderijen. De stijl bestaat vooral uit expressionistische en deels realistische kunst. Uw eigen idee uitgewerkt op canvas? Vraag naar de mogelijkheden voor maatwerk schilderijen en neem contact op.

Originele teambuildingsessies bij ART & LEF in Groningen

De workshops van ART & LEF prikkelen de creativiteit. Dit werkt bevrijdend, ontspannend, vernieuwend, stimulerend en vooral ook bindend. Het creëren van nieuwe ideeën, creëren van kunst, creëren van mogelijkheden en nieuwe oplossingen: iedereen heeft het in zich, maar slechts weinigen (h)erkennen dat van zichzelf. Ervaren of beginner, het maakt helemaal niets uit. Het effect is heel verhelderend. Je ontdekt wat je nog niet eerder zag. Bij jezelf en bij anderen, je doet wat je nog niet eerder deed. En bovenal, je groeit naar elkaar toe als team.

Het uiten van jezelf door middel van het maken van 'kunst' werkt. Samenwerken om gezamenlijk één kunstwerk te maken of samen je eigen kunstwerk creëren. Je leert jezelf, maar ook je collega’s en vrienden anders kennen. Lees meer over onze workshops.

Ontvang gratis kunst advies van Paul La Poutré

Bij ART & LEF zijn de mogelijkheden eindeloos, kom de collectie zelf bekijken en vraag om gericht advies van Paul La Poutré. Vraag hieronder direct een adviesgesprek aan. Voor andere vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met ART & LEF.

Kunstadvies aanvragen

Onze Galerie in Groningen

Kom vooral eens langs in onze galerie in Groningen. Hier kunt u het allerbeste een impressie krijgen van onze schilderijen. Kunst in levende lijve bekijken blijft altijd de beste manier om erachter te komen welk schilderij voor u de beste keuze gaat zijn. Wij helpen u daarom ook graag door het geven van advies of het kiezen van het best geschikte schilderij.

galerie verkleind

We hebben verschillende kunstenaars met ieder hun eigen unieke stijl. Dit zijn nationale, bekende kunstenaars uit landen als Rusland, Denemarken, Duitsland en de Verenigde Staten. Wilt u graag meer weten van onze kunstenaars of hun schilderijen bekijken? Neem dan eens een kijkje op deze pagina of kom bij ons langs.

Schilderijen op maat

Bent u opzoek naar een schilderij op maat? Dan bent u bij Art & Lef aan het juiste adres. Vijf van onze ervaren kunstenaars staan voor u klaar om uw op maat gemaakte schilderij werkelijkheid te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of komt langs in onze galerie in Groningen

Tot ziens bij Kunstgalerie ART & LEF in Groningen

Schilderen bij Art & Lef   Iedere zaterdagmiddag
van 13.00 tot 17.00
open galerie!
Kom langs!

06-22954756

...The Art of Changing Consciousness...

Affordable Art Fair Amsterdam 31 okt-3 nov 2019

logo black
Schilderijen ART & LEF