Kunstadvies

Locatie Art & Lef Groningen
 
 
        

Contact

ART & LEF
Peizerweg 74 
9727 AK Groningen
06 22954756
 
Facebook Art & Lef  Twitter Art & Lef  Instagram Art & Lef  Pinterest Art & Lef
 

Openingstijden

Ma13.00 - 18.00 uur            
Di10.00 - 18.00 uur
Wo10.00 - 18.00 uur
Do10.00 - 21.00 uur
Vrij10.00 - 18.00 uur
Za10.00 - 18.00 uur
Zo12.00 - 17.00 uur
 
 Info@paullapoutre.nl
 
 Facebook ART & LEF  Instagram ART & LEF  Pinterest ART & LEF  Deutsche Sprache

Kunstadvies Groningen door ART & LEF 

Kunstadvies: Creatief inrichten van een ruimte door Abstracte of Moderne kunst

SculpturenVoor kunstadvies voor bijvoorbeeld de inrichting van uw (bedrijfs-)pand of woning kunt u het beste bij ART & LEF Groningen terecht. Voor het kunstadviesgesprek komen wij bij u langs om de ruimte en inrichting te bekijken. Vervolgens zullen wij u voorzien van een advies op maat zodat u een uniek interieur creëert. Wij hebben een zeer breed netwerk aan kunstenaars met allen hun eigen stijl. Zo vindt u altijd iets wat passend is bij uw interieur en uw smaak. Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd een kunstenaar is die dezelfde stijl als u heeft. Op deze manier creëren wij gezamenlijk het mooiste resultaat met ons kunstadvies. 

Boek direct een vrijblijvend gesprek

 

Kunstadvies Groningen voor elk interieur 

Wanneer uw interieur vraagt om een enkel werk of om tientallen schilderijen, kan ART & LEF in Groningen het verzorgen. Wij hebben dertien verschillende kunstenaars, ieder met een eigen stijl. Denk bijvoorbeeld aan Abstracte kunst of Moderne kunst. Afhankelijk van uw smaak en voorkeur kiezen we tijdens het kunstadvies dan een kunstenaar die het beste bij uw wensen past. 

beeld reinoud stamgunda jastorff nando kallweitschilderij paul poutre

Kunst op maat | Kies uw Kunstenaar

Om de ruimte helemaal persoonlijk te maken is er ook een mogelijkheid om kunstwerken op maat te laten maken. Hier staan alle opties nog voor open. Op gebied van afmetingen, kleur en thema: het ligt allemaal in uw handen. Uiteraard geeft één van onze kunstadviseurs hier graag advies in, maar het gaat natuurlijk om het verkrijgen van uw persoonlijke uitstraling. Zoals eerder gezegd werken wij met meerdere kunstenaars. Ook voor uw smaak hebben wij een geschikte kunstenaar!

kunstwerk frederic paul ingezoomdkunstwerk frederic paul

Prijs: kosten van kunstadvies

Wanneer u kiest voor een kunstadviesgesprek is dit altijd vrijblijvend. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u kiest voor het uitvoeren van de inrichting kunnen de kosten variëren. Tijdens het kunstadviesgesprek worden de kosten uiteraard besproken.

Kunstadvies aanvragen

petra nickel schilderijpetra nickel

Gratis Kunstadvies van Galerie ART & LEF in Groningen

ART & LEF in Groningen biedt gratis kunstadvies. We komen graag bij u langs om samen de mogelijkheden te bespreken. Vul op de contactpagina het formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Op onderstaande foto ziet u een van de projecten van ART & LEF in Groningen. Een prachtig acht-luik, op maat gemaakt en tot stand gekomen dankzij één van onze kunstadviseurs.

Een van de projecten die wij hebben gedaan

Schilderen bij Art & Lef  Onze galerie is geopend!
Wij zijn online bereikbaar en bezorgen
bij u thuis!
Contact opnemen

 06-22954756

...The Art of Changing Consciousness...

Evenementen
Affordable Art Fair Amsterdam 28 okt t/m 1 nov 2020

logo black
Galerie Groningen