Kunstadvies

Locatie Art & Lef Groningen
 
 
        

Contact

ART & LEF
Peizerweg 74 
9727 AK Groningen
06 22954756
 
Facebook Art & Lef  Twitter Art & Lef  Instagram Art & Lef  Pinterest Art & Lef
 

Openingstijden

Ma 13.00 - 18.00 uur            
Di 10.00 - 18.00 uur
Wo 10.00 - 18.00 uur
Do 10.00 - 21.00 uur
Vrij 10.00 - 18.00 uur
Za 10.00 - 18.00 uur
Zo 12.00 - 17.00 uur
 
 Info@paullapoutre.nl
 
 Facebook ART & LEF  Twitter ART & LEF  Instagram ART & LEF  Pinterest ART & LEF  Deutsche Sprache

Kunstadvies door ART & LEF 

Creatief inrichten van de ruimte

SculpturenVoor kunstadvies voor bijvoorbeeld de inrichting van uw (bedrijfs-)pand of woning kunt u het beste bij ART & LEF terecht. Voor het kunstadviesgesprek komen wij bij u langs om de ruimte en inrichting te bekijken. Vervolgens zullen wij u voorzien van een advies op maat zodat u een uniek interieur creeërt. Wij hebben een zeer breed netwerk aan kunstenaars met allen hun eigen stijl. Zo vindt u altijd iets wat passend is bij het interieur en uw smaak.

Boek direct een vrijblijvend gesprek

 

 

Kunstadviseur voor elk interieur 

Wanneer uw interieur vraagt om een enkel werk of om tientallen schilderijen, kan ART & LEF het verzorgen. Wij hebben dertien verschillende kunstenaars, ieder met een eigen stijl. Afhankelijk van uw smaak en voorkeuren kiezen we dan voor werken van één van de kunstenaars. Allen hebben een heel geschikte collectie voor projectinrichting. 

Shilderij in woonkamer

Kunst op maat | Kies uw Kunstenaar

Om de ruimte helemaal persoonlijk te maken is er ook de mogelijkheid om kunstwerken op maat te laten maken. Hier zijn alle opties nog open. Op gebied van afmetingen, kleur en thema: u mag kiezen. Uiteraard geeft één van onze kunstadviseurs hierin graag advies, maar het gaat om het verkrijgen van die persoonlijke uitstraling. Zoals eerder gezegd werken wij met meerdere kunstenaars. Ook voor uw smaak hebben wij een geschikte kunstenaar!

Prijs: kosten van kunstadvies

Wanneer u kiest voor een kunstadviesgesprek is dit altijd vrijblijvend. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u kiest voor het uitvoeren van de inrichting kunnen de kosten erg variëren. Tijdens het kunstadviesgesprek worden de kosten uiteraard besproken met de kunstadviseur en u.

Kunstadvies aanvragen

Gratis Kunstadvies van Galerie ART & LEF

ART & LEF biedt gratis kunstadvies. We komen graag bij u langs om samen de mogelijkheden te bespreken. Vul op de contactpagina het formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug om een vrijblijvend adviesgesprek te bespreken!

Op onderstaande foto ziet u een van de projecten van ART & LEF. Een prachtig acht-luik, op maat gemaakt en tot stand gekomen dankzij één van onze kunstadviseurs.

Een van de projecten die wij hebben gedaan

Schilderen bij Art & Lef   Iedere zaterdagmiddag
van 13.00 tot 17.00
open galerie!
Kom langs!

06-22954756

...The Art of Changing Consciousness...

logo black
Galerie Groningen