Kunstadvies

Creatief inrichten van een ruimte door Abstracte of Moderne kunst

Voor kunstadvies voor bijvoorbeeld de inrichting van uw (bedrijfs-)pand of woning kunt u het beste bij ART & LEF Groningen terecht. Voor het kunstadviesgesprek komen wij bij u langs om de ruimte en inrichting te bekijken. Vervolgens zullen wij u voorzien van een advies op maat zodat u een uniek interieur creëert. Wij hebben een zeer breed netwerk aan kunstenaars met allen hun eigen stijl. Zo vindt u altijd iets wat passend is bij uw interieur en uw smaak. Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd een kunstenaar is die dezelfde stijl als u heeft. Op deze manier creëren wij gezamenlijk het mooiste resultaat met ons kunstadvies.

Kunstadvies Groningen voor elk interieur

Wanneer uw interieur vraagt om een enkel werk of om tientallen schilderijen, kan ART & LEF in Groningen het verzorgen. Wij hebben dertien verschillende kunstenaars, ieder met een eigen stijl. Denk bijvoorbeeld aan Abstracte kunst of Moderne kunst. Afhankelijk van uw smaak en voorkeur kiezen we tijdens het kunstadvies dan een kunstenaar die het beste bij uw wensen past.

Kunst op maat | Kies uw Kunstenaar

Om de ruimte helemaal persoonlijk te maken is er ook een mogelijkheid om kunstwerken op maat te laten maken. Hier staan alle opties nog voor open. Op gebied van afmetingen, kleur en thema: het ligt allemaal in uw handen. Uiteraard geeft één van onze kunstadviseurs hier graag advies in, maar het gaat natuurlijk om het verkrijgen van uw persoonlijke uitstraling. Zoals eerder gezegd werken wij met meerdere kunstenaars. Ook voor uw smaak hebben wij een geschikte kunstenaar!

Prijs: kosten van kunstadvies

Wanneer u kiest voor een kunstadviesgesprek is dit altijd vrijblijvend. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u kiest voor het uitvoeren van de inrichting kunnen de kosten variëren. Tijdens het kunstadviesgesprek worden de kosten uiteraard besproken.

Gratis Kunstadvies van Galerie ART & LEF in Groningen

ART & LEF in Groningen biedt gratis kunstadvies. We komen graag bij u langs om samen de mogelijkheden te bespreken. Vul op de contactpagina het formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Op onderstaande foto ziet u een van de projecten van ART & LEF in Groningen. Een prachtig acht-luik, op maat gemaakt en tot stand gekomen dankzij één van onze kunstadviseurs.

Meer inspiratie