Frederic Paul

SCHILDER|DUITSLAND

Frederic Paul

geboren in 1993

Referenties

vertegenwoordigd op (inter)nationale art fairs

werk in opdracht

Over Frederic Paul

De delicate en poëtische kunstwerken van de jonge schilder Frederic Paul verwijzen naar zijn Aziatische wortels in zijn expressieve en uitgebreide composities. Geïnspireerd door de gedurfde kleuren, kruiden, bloemendiversiteit en intensiteit van Aziatische steden, werkt deze jonge, opkomende Duitse kunstenaar moeiteloos met een scala aan media, waaronder gescheurde stukken canvas, rijstpapier, acryl en olie.

LEES MEER

Alle kunstwerken van Frederic Paul

Resultaat 1–6 van de 11 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–6 van de 11 resultaten wordt getoond

Meer over Frederic Paul

Achtergrond

De delicate en poëtische kunstwerken van de jonge schilder Frederic Paul verwijzen naar zijn Aziatische wortels in zijn expressieve en uitgebreide composities.

Geïnspireerd door de gedurfde kleuren, kruiden, bloemendiversiteit en intensiteit van Aziatische steden, werkt deze jonge, opkomende Duitse kunstenaar moeiteloos met een scala aan media, waaronder gescheurde stukken canvas, rijstpapier, acryl en olie.

Stijl

Paul’s schilderijen voelen organisch en levendig aan, hebben een gevoel van leven en hebben een driedimensionaliteit en diepte.

Frederic Paul is een opwindende, opkomende hedendaagse kunstenaar. Geboren in Duitsland met verbindingen naar de Filippijnen. Hij woont en werkt hij in München en Landsberg am Lech.

De afgelopen jaren exposeerde hij zijn werken in solo- en groepsshows in Duitsland, Engeland, België, Griekenland, Portugal, Zweden en in de Verenigde Staten.

Ik wil dat mijn kunst de gevoelens van mensen vrijmaakt, om een echte communicatie tussen mijn kunst en zijn toeschouwer te creëren.