Paul La Poutré

Locatie Art & Lef Groningen
 
 
        

Contact

ART & LEF
Peizerweg 74 
9727 AK Groningen
06 22954756
 
Facebook Art & Lef  Twitter Art & Lef  Instagram Art & Lef  Pinterest Art & Lef
 

Openingstijden

Ma13.00 - 18.00 uur            
Di10.00 - 18.00 uur
Wo10.00 - 18.00 uur
Do10.00 - 21.00 uur
Vrij10.00 - 18.00 uur
Za10.00 - 18.00 uur
Zo12.00 - 17.00 uur
 
 Info@paullapoutre.nl
 
 Facebook ART & LEF  Instagram ART & LEF  Pinterest ART & LEF  Deutsche Sprache

Paul La Poutré


Paul La Poutré (1964) is afkomstig uit Breda. Na omzwervingen via Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Jubbega en Groningen, is hij in Wehe den Hoorn neergestreken. In het schitterende gebied dat "het Hoogeland" wordt genoemd.

Na de afronding van zijn HBO opleiding en parallelle scholing in reclame en marketing, is Paul aan de slag gegaan in de retail. Daarbij gesterkt door post-HBO managementopleiding, trainingen en cursussen, opgeklommen van managementtrainee bij Peek & Cloppenburg tot storemanager bij de Bijenkorf. Daarna heeft hij nog een management-uitstap naar de amusementsbranche gemaakt. Inmiddels is hij werkzaam als algemeen manager in een medisch centrum.

Tijdens zijn managementcarriëre en na een onderbreking in zijn creativiteit van 20 jaar, begon het in een inspirerend huis, een voormalige huishoudschool en een stimulerende omgeving, opnieuw te borrelen en heeft hij zijn oude liefde voor schilderen teruggevonden. Het tafelmes is vervangen door het paletmes en de olieverf door acrylverf.

Enerzijds is Paul's werk aards, krachtig en vertaalbaar figuratief. Anderzijds zie je zijn gevoel voor kleur, harmonie, schoonheid en beweging, gevangen in meerdere structuurlagen en geinspireerd door in het verleden ontmoette technieken.

"Creativiteit is voedsel voor de ziel en opent de poorten tot de toekomst"

Deze uitspraak heeft ertoe geleid dat Paul vanuit zijn werk als manager, zijn kunstenaarschap en zijn eigen ervaringen, deze workshops is gaan organiseren en aanbieden, om anderen dezelfde ervaring te gunnen. Met elkaar of als individu.

En wat trainingen betreft: De discussie is niet de zinvolheid, maar de uitkomst van de training en wat er vervolgens mee gedaan wordt.

Wilt u meer weten over deze kunstenaar? Bekijk dan hier of hier al zijn prachtige creaties. Wanneer u geen genoeg kunt krijgen van zijn kunstwerken, dan kunt u ook de volgende twee video's bekijken: moderne kunst met staal.

Paul La Poutré

Schilderen bij Art & Lef  Onze galerie is geopend!
Wij zijn online bereikbaar en bezorgen
bij u thuis!
Contact opnemen

 06-22954756

...The Art of Changing Consciousness...

Evenementen
Affordable Art Fair Amsterdam 28 okt t/m 1 nov 2020

logo black
It Takes 2 - Paul La Poutré