Paul La Poutré

SCHILDER|NEDERLAND

Paul La Poutré

geboren in 1964

Referenties

galleriehouder

vertegenwoordigd op (inter)nationale art fairs

werk in opdracht

Over Paul La Poutré

Enerzijds is Paul’s werk aards, krachtig en vertaalbaar figuratief. Anderzijds zie je zijn gevoel voor kleur, harmonie, schoonheid en beweging, gevangen in meerdere structuurlagen en geïnspireerd door in het verleden ontmoette technieken.

LEES MEER

Biografie van Paul La Poutré

Achtergrond

Paul La Poutré (1964) is afkomstig uit Breda. Na omzwervingen via Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Jubbega en Groningen, is hij in Wehe den Hoorn neergestreken. In het schitterende gebied dat “het Hoogeland” wordt genoemd.

Na een onderbreking in zijn creativiteit van 20 jaar, begon het in een inspirerend huis, een voormalige huishoudschool en een stimulerende omgeving, opnieuw te borrelen en heeft hij zijn oude liefde voor schilderen teruggevonden.

Het tafelmes is vervangen door het paletmes en de olieverf door acrylverf.

Paul’s werk

Enerzijds is Pauls werk aards, krachtig en vertaalbaar figuratief. Anderzijds zie je zijn gevoel voor kleur, harmonie, schoonheid en beweging, gevangen in meerdere structuurlagen en geïnspireerd door in het verleden ontmoette technieken.

“Creativiteit is voedsel voor de ziel en opent de poorten tot de toekomst”

Deze uitspraak heeft ertoe geleid dat Paul vanuit zijn werk als manager, zijn kunstenaarschap en zijn eigen ervaringen, workshops is gaan organiseren en aanbieden, om anderen dezelfde ervaring te gunnen. Met elkaar of als individu.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek met Paul La Poutré over kunstadvies, projectinrichting of werk op maat.