Projectinrichting

Locatie Art & Lef Groningen
 
 
        

Contact

ART & LEF
Peizerweg 74 
9727 AK Groningen
06 22954756
 
Facebook Art & Lef  Twitter Art & Lef  Instagram Art & Lef  Pinterest Art & Lef
 

Openingstijden

Ma13.00 - 18.00 uur            
Di10.00 - 18.00 uur
Wo10.00 - 18.00 uur
Do10.00 - 21.00 uur
Vrij10.00 - 18.00 uur
Za10.00 - 18.00 uur
Zo12.00 - 17.00 uur
 
 Info@paullapoutre.nl
 
 Facebook ART & LEF  Instagram ART & LEF  Pinterest ART & LEF  Deutsche Sprache

Projectinrichting met schilderijen door ART & LEF

ART & LEF kan ook ingeschakeld worden voor uw projectinrichting. Wij verzorgen advies en inrichting op maat. Ook bestaat de mogelijkheid voor kunstwerken op maat. Geef uw project een unieke uitstraling met de projectinrichting schilderijen van ART & LEF. Paul La Poutré  geeft hiervoor vrijblijvend kunstadvies. Lees hier meer over projectinrichting en kunstadvies voor u.

Bekijk hier de projecten die wij hebben gedaan

Voorbeelden van enkele voorgaande projecten staan hieronder en behelzen onder anderen horeca, industrie, scholen en gezondheidszorg. Uw bedrijf of project voorzien van abstracte schilderijen? Neem dan contact op met ART & LEF.

Projectinrichting Schilderijen voor Medisch Centrum Gorecht

Projectinrichting schilderij MCG

Medisch Centrum Gorecht is een geïntegreerd eerstelijns gezondheidscentrum in Hoogezand.  Voor de opening van het geheel vernieuwde onderkomen van Medisch Centrum Gorecht is een kleurrijke serie vliegende pauwen gemaakt in onderlinge wederzijdse afstemming met het kleurgebruik in het medisch centrum. Kleurgebruik op vloeren, wanden, deuren en meubilair. Onconventioneel en vernieuwend met als doel dat de patiënten zich binnen de wachtkamer, behandelkamers en spreekkamers zo prettig mogelijk zouden voelen in een omgeving die positiviteit uitademt.

Contact opnemen

Projectinrichting Schilderijen voor Gieterij Borcherts

Deze 90 jaar oude gieterij met een productielijn variërend van ijzer en edelstaal tot non ferro met veelal handgemaakte mallen waarbij een zeer hoogwaardig modern en geavanceerd product ontstaat, heeft ook een kunstgieterij met liefde voor het ambachtelijke vak. In zowel het bestaande deel van Gieterij Borcherts alsook de onlangs opgeleverde nieuwbouw zijn schilderijen op RVS aangebracht als zichtbare en herkenbare verbinding van het veelvuldig gebruikte staal en de specifieke afdeling waarbij kunst in opdracht gegoten wordt. 

Projectinrichting Schilderijen voor Kupron prototypes Sittard

Projectinrichting schilderij Kupron

Kupron vervaardigt prototypes voor dashboards en bumpers voor luxueuze automerken als Audi, BWM en Mercedes. De wortels van dit bedrijf liggen in de kunststof-industrie, uitgegroeid tot specialist in beheersing van de productiedriehoek matrijs, materiaal en spuitgietproces en dat in korte doorlooptijd. De directie van Kupron had dan ook niet veel tijd nodig om opdracht te geven een serie schilderijen te laten maken in de stijl die ze aantroffen bij ART & LEF en die ze sterk aansprak. Volgens eigen zeggen is het schilderij onderstrepend aan de kracht, snelheid en schoonheid van hun eigen focus: moderne, geavanceerde, optisch aantrekkelijke, hoogwaardige auto’s. 

Projectinrichting Schilderijen voor Paviljoen Sterrebos

Projectinrichting schilderij Sterrebos

Voor dit unieke horecaconcept aan de rand van het Sterrebos in Groningen is in opdracht een 8 luik gemaakt. Dit 8-luik is bedoeld ter benadrukking van de intimiteit van de lounge-hoek. Door de originele bouwstijl, de keuze voor een diversiteit aan natuurlijke materialen en de uniciteit van de eigenaars, is hier plaatstaal als ondergrond gekozen voor een impressie van uitsneden van bomen geschilderd in ongewone kleuren.

Abstracte Schilderijen voor uw projectinrichting bij ART & LEF

Bovenstaande voorbeelden zijn een impressie van wat mogelijk is. Uiteraard is er echter nog veel meer mogelijk. Geef uw project extra klasse met een abstract schilderij van ART & LEF en neem contact op.

Schilderen bij Art & Lef  Onze galerie is geopend!
Wij zijn online bereikbaar en bezorgen
bij u thuis!
Contact opnemen

 06-22954756

...The Art of Changing Consciousness...

Evenementen
Affordable Art Fair Amsterdam 28 okt t/m 1 nov 2020

logo black
projectinrichting sterrebos