Stad en ommeland

Locatie Art & Lef Groningen
 
 
        

Contact

ART & LEF
Peizerweg 74 
9727 AK Groningen
06 22954756
 
Facebook Art & Lef  Twitter Art & Lef  Instagram Art & Lef  Pinterest Art & Lef
 

Openingstijden

Ma13.00 - 18.00 uur            
Di10.00 - 18.00 uur
Wo10.00 - 18.00 uur
Do10.00 - 21.00 uur
Vrij10.00 - 18.00 uur
Za10.00 - 18.00 uur
Zo12.00 - 17.00 uur
 
 Info@paullapoutre.nl
 
 Facebook ART & LEF  Instagram ART & LEF  Pinterest ART & LEF  Deutsche Sprache

Stad en Ommeland kunst | ART & LEF Groningen

Schilderijen van Groningen bij ART & LEF

Op zoek naar schilderijen van Groningen, gemaakt door Groningse schilders? Dan bent u bij galerie ART & LEF aan het juiste adres. Wij hebben namelijk één grote inspiratiebron voor al onze kunstwerken: de prachtige stad Groningen en haar omgeving. Stad en ommeland komen kleurrijk samen bij ART & LEF. Meerdere Groningse kunstenaars werken hier aan schilderijen die allemaal 1 overeenkomst hebben: de omgeving Groningen. Wij geven deze prachtige provincie weer op een beeldende en originele manier. Echte schilderijen van 'Grunn', gemaakt door Groningers vindt  u bij ART & LEF.

Stad Groningen en Ommeland als inspiratiebron voor schilderijen Groningen

Onze Groningse schilders halen inspiratie uit de herkenbare onderdelen van de stad Groningen en ommeland en verwerken dit in de schilderijen. Dit maakt dat onze schilderijen verschillende aspecten van deze mooie en veelzijdige stad bevatten. Van bekende en herkenbare gebouwen in de stad Groningen, zoals de Martinitoren, tot aan schilderijen van het uitgestrekte Groninger landschap. De Waddenzee, koolzaadvelden en de sluizen van Lauwersoog, u vindt het terug op de schilderijen van ART & LEF. Met onze Groningse schilderijen haalt u een uniek stukje Groningen in huis.

Hieronder enkele impressies van het werk van onze kunstenaars:

ART & LEF Hoge der A     ART & LEF Vismarkt      ART & LEF Het Wad

Bekijk openingstijden

Uw eigen unieke schilderij van Groningen laten maken?

Dat kan bij galerie ART & LEF in Groningen. Soms zijn er van die momenten die u bijblijven. Dan is er toch niets mooier dan deze herinnering tastbaar te maken in de vorm van een schilderij. Om die reden bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen idee uit te laten werken op canvas. Neemt contact met ons op om de mogelijkheden voor maatwerk schilderijen te bespreken of breng onze galerie een bezoek. U kunt ons vinden in Woonforum Vesta, te Groningen.

Gronings schilderij kopen bij ART & LEF

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze stadse kunstwerken? Kom dan vooral eens langs in onze galerie in Groningen om de werken van dichtbij te bekijken. Hier kunt u het allerbeste een impressie krijgen van de schilderijen van Groningen. Immers, kunst in levende lijve bekijken is de beste manier om erachter te komen welk schilderij het beste bij u past. Vindt u dit lastig? Geen probleem! Wij voorzien u graag van advies en/of biedende een helpende hand bij het kiezen van het juiste Groningse schilderij. 

Termunten ART & LEF    ART & LEF Hoge der AMartinitoren ART & LEF

Tot ziens bij Kunstgalerie ART & LEF in Groningen

Bekijk openingstijden

Schilderen bij Art & Lef  Onze galerie is geopend!
Wij zijn online bereikbaar en bezorgen
bij u thuis!
Contact opnemen

 06-22954756

...The Art of Changing Consciousness...

Evenementen
Affordable Art Fair Amsterdam 28 okt t/m 1 nov 2020

logo black
Stad en Ommeland