Stad en Ommeland

Schilderijen van Groningen bij ART & LEF

Op zoek naar schilderijen van Groningen, gemaakt door Groningse schilders? Dan bent u bij galerie ART & LEF aan het juiste adres. Wij hebben namelijk één grote inspiratiebron voor al onze kunstwerken: de prachtige stad Groningen en haar omgeving. Stad en ommeland komen kleurrijk samen bij ART & LEF. Meerdere Groningse kunstenaars werken hier aan schilderijen die allemaal 1 overeenkomst hebben: de omgeving Groningen. Wij geven deze prachtige provincie weer op een beeldende en originele manier. Echte schilderijen van ‘Grunn’, gemaakt door Groningers vindt u bij ART & LEF.

Stad Groningen en Ommeland als inspiratiebron voor schilderijen Groningen

Onze Groningse schilders halen inspiratie uit de herkenbare onderdelen van de stad Groningen en ommeland en verwerken dit in de schilderijen. Dit maakt dat onze schilderijen verschillende aspecten van deze mooie en veelzijdige stad bevatten. Van bekende en herkenbare gebouwen in de stad Groningen, zoals de Martinitoren, tot aan schilderijen van het uitgestrekte Groninger landschap. De Waddenzee, koolzaadvelden en de sluizen van Lauwersoog, u vindt het terug op de schilderijen van ART & LEF. Met onze Groningse schilderijen haalt u een uniek stukje Groningen in huis.

Hieronder enkele impressies van het werk van onze kunstenaars:

Uw eigen unieke schilderij van Groningen laten maken?

Dat kan bij galerie ART & LEF in Groningen. Soms zijn er van die momenten die u bijblijven. Dan is er toch niets mooier dan deze herinnering tastbaar te maken in de vorm van een schilderij. Om die reden bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen idee uit te laten werken op canvas. Neemt contact met ons op om de mogelijkheden voor maatwerk schilderijen te bespreken of breng onze galerie een bezoek. U kunt ons vinden in Woonforum Vesta, te Groningen.

Gronings schilderij kopen bij ART & LEF

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze stadse kunstwerken? Kom dan vooral eens langs in onze galerie in Groningen om de werken van dichtbij te bekijken. Hier kunt u het allerbeste een impressie krijgen van de schilderijen van Groningen. Immers, kunst in levende lijve bekijken is de beste manier om erachter te komen welk schilderij het beste bij u past. Vindt u dit lastig? Geen probleem! Wij voorzien u graag van advies en/of biedende een helpende hand bij het kiezen van het juiste Groningse schilderij.