Locatie Art & Lef Groningen
 
 
        

Contact

ART & LEF
Peizerweg 74 
9727 AK Groningen
06 22954756
 
Facebook Art & Lef  Twitter Art & Lef  Instagram Art & Lef  Pinterest Art & Lef
 

Openingstijden

Ma13.00 - 18.00 uur            
Di10.00 - 18.00 uur
Wo10.00 - 18.00 uur
Do10.00 - 21.00 uur
Vrij10.00 - 18.00 uur
Za10.00 - 17.00 uur
Zo12.00 - 17.00 uur
 
 
 Info@paullapoutre.nl
 
 Facebook ART & LEF  Instagram ART & LEF  Pinterest ART & LEF  Deutsche Sprache

Galerie Groningen | Kunstadvies voor uw interieur | ART & LEF


Een passend schilderij voor uw inrichting bij dé galerie van Groningen

Paul La Poutré van ART & LEF Groningen biedt u kunstadvies en schilderijen op maat. In onze galerie in het woonforum van Groningen kunt u de mooiste abstracte schilderijen vinden van Groningen. Een bezoek aan de kunstgalerie in Groningen van ART & LEF is makkelijk te combineren met uw bezoek aan het Vesta Woonforum, waardoor u in één keer uw gehele inrichting kan uitzoeken. U kunt bij ART & LEF terecht voor schilderijen van maar liefst 14 verschillende kunstenaars. Op zoek naar een schilderij op maat? zes van onze kunstenaars maken prachtige maatwerk schilderijen.Op zoek naar een Gronings schilderij?  Neem gerust contact op over de mogelijkheden of kom langs in onze galerie in Groningen.

   Army of Flowerslove dancebeddrupetraHomegunda

Kleurrijke abstracte kunst bij kunstgalerie ART & LEF in Groningen

Onze kunstgalerie in het Woonforum van Groningen biedt originele abstracte kunstwerken. Van 3D schilderijen van lagen beschildert plexiglas van Beddru tot de abstracte lijnen en het vlakkenspel van Petra Rös-Nickel. Tevens lenen deze abstracte werken zich voor projectinrichting.

ART & LEF vertegenwoordigt zowel nationaal als internationaal bekende kunstenaars. Kunstenaars uit o.a. Nederland, Duitsland, Italië, Denemarken, Frankrijk, België en de VS. Stuk voor stuk maken zij prachtige abstracte en/of expressionistische schilderijen of beelden. Elke kunstenaar heeft zijn eigen unieke stijl, waardoor ART & LEF voor uw inrichting altijd een passend schilderij heeft. De langgerekte eikenhouten of bronzen beelden van Nando Kallweit of de realistische bronzen beelden van Reinout Stam  vinden altijd een plaats in uw huis.

Contact opnemen

Unieke schilderijen van Stad en Ommeland bij galerie ART & LEF in Groningen

Onze schilderijen van het thema Stad en Ommeland hebben allemaal één ding gemeen: ze bevatten allemaal herkenbare en authentieke elementen van de stad Groningen en Ommeland. Gemaakt door Groningers, over Groningen. De Stad en Ommeland schilderijen geven een unieke kijk op de Groninger omgeving.

Van de korenvelden tot aan de Waddenzee tot aan de typisch Groningse Martinitoren; bij galerie ART & LEF vindt u allerlei verschillende soorten schilderijen. De stijl bestaat vooral uit expressionistische en deels realistische kunst. Uw eigen idee uitgewerkt op canvas? Vraag naar de mogelijkheden voor maatwerk schilderijen en neem contact op.

Ontvang gratis kunstadvies van Paul La Poutré

Bij ART & LEF zijn de mogelijkheden eindeloos, kom de collectie zelf bekijken en vraag om gericht advies van Paul La Poutré. Vraag hieronder direct een adviesgesprek aan. Voor andere vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met ART & LEF.

Kunstadvies aanvragen

Onze galerie in Groningen

Kom vooral eens langs in onze galerie in Groningen. Hier kunt u het allerbeste een impressie krijgen van onze schilderijen. Kunst in levende lijve bekijken blijft altijd de beste manier om erachter te komen welk schilderij voor u de beste keuze gaat zijn. Wij helpen u daarom ook graag door het geven van advies of het kiezen van het best geschikte schilderij.

galerie groningen

We hebben verschillende kunstenaars met ieder hun eigen unieke stijl. Dit zijn nationale, bekende kunstenaars uit landen als Rusland, Denemarken, Duitsland en de Verenigde Staten. Wilt u graag meer weten van onze kunstenaars of hun schilderijen bekijken? Neem dan eens een kijkje op deze pagina of kom langs in de galerie.

Schilderijen op maat

Bent u opzoek naar een schilderij op maat? Dan bent u bij Art & Lef aan het juiste adres. Zes van onze ervaren kunstenaars staan voor u klaar om uw op maat gemaakte schilderij werkelijkheid te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of komt langs in onze kunstgalerie in Groningen

Tot ziens bij Kunstgalerie ART & LEF in Groningen

Schilderen bij Art & Lef  Onze galerie is geopend!
Wij zijn online bereikbaar en bezorgen
bij u thuis!
Contact opnemen

 06-22954756

...The Art of Changing Consciousness...

Evenementen

Gratis toegangskaarten voor
Affordable Art Fair Brussels van 8 - 12 februari 2023

logo black
Schilderijen ART & LEF