Vraag een WORKSHOP aan!

Locatie Art & Lef Groningen
 
 
        

Contact

ART & LEF
Peizerweg 74 
9727 AK Groningen
06 22954756
 
Facebook Art & Lef  Twitter Art & Lef  Instagram Art & Lef  Pinterest Art & Lef
 

Openingstijden

Ma13.00 - 18.00 uur            
Di10.00 - 18.00 uur
Wo10.00 - 18.00 uur
Do10.00 - 21.00 uur
Vrij10.00 - 18.00 uur
Za10.00 - 18.00 uur
Zo12.00 - 17.00 uur
 
 Info@paullapoutre.nl
 
 Facebook ART & LEF  Instagram ART & LEF  Pinterest ART & LEF  Deutsche Sprache

Creatieve schilder workshops bij ART & LEF in Groningen

Binnen elk bedrijf of groep is het belangrijk om een eenheid te vormen. Dit kan door elkaar beter te leren kennen. En waarom zou je dat niet op een leuke manier doen? Door de creatieve en originele workshop schilderen van ART & LEF leer je elkaar beter kennen in een ontspannen, ongedwongen sfeer.

De creatieve schilder workshop van ART & LEF in Groningen samengevat:

Waar is de schilder workshop van ART & LEF voor geschikt?

Het doel is om de creativiteit te prikkelen. Dit lukt vaak het beste op een ongedwongen manier, met plezier en in een leuke sfeer. Het kan voor verschillende groepen worden gebruikt. Dit zijn groepen zoals:

Workshop aanvragen

Super leuke en leerzame schilder workshop Groningen

Je kan door middel van de creatieve schilder workshop in Groningen een gezamenlijke missie formuleren door met je groep één groot doek te maken. Door een workshop te volgen met je groep leer je elkaar en jezelf beter kennen; een ideaal bedrijfsuitje! Het is dus leuk, maar ook ontzettend leerzaam en origineel. Voor zowel je bedrijf als voor jezelf.

kunstworkshop schilderen

Originele workshop bij Art & Lef in Groningen

De creatief schilder workshops van Art & Lef kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of teambuildingsessie, maar ook een afscheidsfeest of vrijgezellenfeest behoren tot de opties. Het doel van deze originele workshop is om de creativiteit te prikkelen en eenheid te vormen binnen de groep. Dit kan door elkaar beter te leren kennen en jouw persoonlijkheid uit te drukken op papier.

Het fijne aan onze originele workshop is dat het niet alleen in een leuke en plezierige sfeer wordt uitgevoerd, maar ook dat de workshop voor iedereen toegankelijk is. Jong of oud, beginner of ervaren. Voor iedereen ligt er een mooie uitdaging. Geïnteresseerd in een uitdagende en originele workshop? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Vrijuit schilderen bij ART & LEF

Tijdens de verschillende creatieve schildersessies van ART & LEF nodigen wij deelnemers uit om vrijuit te schilderen. We doen voorwerk en leveren maatwerk, volledig naar wens.

Visualiseer een thema of de missie/visie/kernwaarden of doelstellingen door samen één groot doek te maken of een groot werk te maken, opgebouwd uit losse onderdelen die een samenhang hebben. Ontdek het (samen) scheppen van een kunstwerk vanuit het niets, met stimulerende ondersteuning vanuit de kunstenaar en desgewenst een thema waar de dag om draait.

Verras en heb plezier! Wij zien alle creativiteit graag

Contact opnemen

Workshop

Schilderen bij Art & Lef  Onze galerie is geopend!
Wij zijn online bereikbaar en bezorgen
bij u thuis!
Contact opnemen

 06-22954756

...The Art of Changing Consciousness...

Evenementen
Affordable Art Fair Amsterdam 28 okt t/m 1 nov 2020

logo black
workshop