Vraag een WORKSHOP aan!

Locatie Art & Lef Groningen
 
 
        

Contact

ART & LEF
Peizerweg 74 
9727 AK Groningen
06 22954756
 
Facebook Art & Lef  Twitter Art & Lef  Instagram Art & Lef  Pinterest Art & Lef
 

Openingstijden

Ma 13.00 - 18.00 uur            
Di 10.00 - 18.00 uur
Wo 10.00 - 18.00 uur
Do 10.00 - 21.00 uur
Vrij 10.00 - 18.00 uur
Za 10.00 - 18.00 uur
Zo 12.00 - 17.00 uur
 
 Info@paullapoutre.nl
 
 Facebook ART & LEF  Twitter ART & LEF  Instagram ART & LEF  Pinterest ART & LEF  Deutsche Sprache

Creatieve schilder workshops bij ART & LEF in Groningen

Binnen elk bedrijf of groep is het belangrijk om een eenheid te vormen. Dit kan door elkaar beter te leren kennen. En waarom zou je dat niet op een leuke manier doen? Door de creatieve workshop schilderen van ART & LEF leer je elkaar beter kennen in een ontspannen, ongedwongen sfeer.

De creatieve schilder workshop van ART & LEF in Groningen samengevat:

Waar is de schilder workshop van ART & LEF voor geschikt?

Het doel is om de creativiteit te prikkelen. Dit lukt vaak het beste op een ongedwongen manier, met plezier en in een leuke sfeer. Het kan voor verschillende groepen worden gebruikt. Dit zijn groepen zoals:

Workshop aanvragen

Super leuke en leerzame schilder workshop Groningen

Je kan door middel van de creatieve schilder workshop in Groningen een gezamenlijke missie formuleren door met je groep één groot doek te maken. Door een workshop te volgen met je groep leer je elkaar en jezelf beter kennen; een ideaal bedrijfsuitje! Het is dus leuk, maar ook ontzettend leerzaam. Voor zowel je bedrijf als voor jezelf.

kunstworkshop schilderen

Mogelijkheden van de workshop van ART & LEF in Groningen

Het komt vaak voor dat er in een bedrijf de mogelijkheden wel aanwezig zijn om te groeien, maar dat dit niet goed niet uit de verf komt. Het belangrijkste element hierin is een goede samenwerking binnen de organisatie. Zonder samenwerking kom je er immers niet. Belangrijk dus om hier aandacht aan te besteden.

Door een gezamenlijke missie te hebben kan je de samenwerking bevorderen, hierbij kan ART & LEF jullie helpen. Door een gezamenlijk kunstwerk te maken, leer je elkaar beter kennen. Het is voor de werknemers een leuke dag en draagt daarnaast ook bij aan teambuilding. Een dag vol positieve uitkomst dus!

Je hebt hierin de mogelijkheden om bijvoorbeeld een foto/afbeelding verder te beschilderen. Ook kan je kiezen om een product te beschilderen, een wijnkist, dierenfiguur etc. Er zijn vele mogelijkheden bij de workshop schilderen waarin creativiteit voorop staat bij ART & LEF in Groningen.

Heet dit je interesse gewekt? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Workshop

Schilderen bij Art & Lef   Iedere zaterdagmiddag
van 13.00 tot 17.00
open galerie!
Kom langs!

06-22954756

...The Art of Changing Consciousness...

logo black
workshop