Schrijf u direct in voor een creatieve & originele workshop

Locatie Art & Lef Groningen
 
 
        

Contact

ART & LEF
Peizerweg 74 
9727 AK Groningen
06 22954756
 
Facebook Art & Lef  Twitter Art & Lef  Instagram Art & Lef  Pinterest Art & Lef
 

Openingstijden

Ma13.00 - 18.00 uur            
Di10.00 - 18.00 uur
Wo10.00 - 18.00 uur
Do10.00 - 21.00 uur
Vrij10.00 - 18.00 uur
Za10.00 - 18.00 uur
Zo12.00 - 17.00 uur
 
 Info@paullapoutre.nl
 
 Facebook ART & LEF  Instagram ART & LEF  Pinterest ART & LEF  Deutsche Sprache

Originele workshop bij ART & LEF | Creatieve kunst

Een originele workshop met uw team bij galerie ART & LEF

Wilt u samen met uw collega’s, team, familie, vrienden of klas een leuke en originele workshop volgen? Bij ART & LEF kunt u met elkaar een kunstwerk maken of je eigen kunstwerk maken.

Creativiteit vormt de deur naar de toekomst. Wij willen je laten durven de deur naar de toekomst open te gooien door jouw creativiteit te ontdekken, in teamverband of alleen.

Prikkelen van creativiteit werkt bevrijdend, ontspannend, vernieuwend, stimulerend en vooral ook bindend. Het creëren van nieuwe ideeën, creëren van kunst, creëren van mogelijkheden en nieuwe oplossingen; iedereen heeft het in zich, maar slecht weinigen (h)erkennen dat van zichzelf of van elkaar. Ervaren of beginner, het maakt helemaal niets uit. Het effect is heel verhelderend. Je ontdekt wat je nog niet eerder zag. Bij jezelf, en bij anderen.

Originele workshop Groningen

Waarom kiezen voor deze creatieve en originele workshop?

‘Tijdens mijn eigen jarenlange managementervaring als eindverantwoordelijke binnen verschillende organisaties heb ik gemerkt dat de vaak eindeloze rij van teambuildingsessies die stuk voor stuk inhoudelijk waardevol leken, maar weinig effect hadden. Ook heb ik ervaren dat nieuwe richtingen en koersen inzetten en het anticiperen op veranderende omstandigheden, vaak helemaal niet zo nieuw is en zo ook niet gevoeld wordt.

Ik heb leren ontdekken wat het aanspreken van creativiteit met mijn team of een individu kan doen om te kijken vanuit kansen en niet vanuit beperkingen. De energie die dat geeft en de mogelijkheden die dat biedt.’

Voor wie is een creatieve en originele workshop nou eigenlijk?

Iedereen kan bij ons terecht. Of het nu gaat om een teambuildingsessie, een managementtraining, een kick off of juist de afsluiting van een project of visualisatie van een managementsessie, een bedrijfsuitje, een jubileum of afscheidsfeestje, een leuke dag met vrienden of familie, een vrijgezellenfeest of verjaardag of gewoon lekker voor jezelf. Uiteraard kan een creatieve en originele workshop ook in een klas georganiseerd worden rond een thema.
Het uiten van jezelf door middel van het maken van ‘kunst’ werkt. Samenwerken om gezamenlijk één kunstwerk te maken of samen je eigen kunstwerk creëren. Je leert jezelf, maar ook je collega’s en vrienden anders kennen.

Vrijuit schilderen bij ART & LEF

Tijdens de verschillende creatieve schildersessies van ART & LEF nodigen wij deelnemers uit om vrijuit te schilderen. We doen voorwerk en leveren maatwerk, volledig naar wens.

Visualiseer een thema of de missie/visie/kernwaarden of doelstellingen door samen één groot doek te maken of een groot werk te maken, opgebouwd uit losse onderdelen die een samenhang hebben. Ontdek het (samen) scheppen van een kunstwerk vanuit het niets, met stimulerende ondersteuning vanuit de kunstenaar en desgewenst een thema waar de dag om draait.

Verras en heb plezier! Wij zien alle creativiteit graag

Originele workshop

Schilderen bij Art & Lef  Onze galerie is geopend!
Wij zijn online bereikbaar en bezorgen
bij u thuis!
Contact opnemen

 06-22954756

...The Art of Changing Consciousness...

Evenementen
Affordable Art Fair Amsterdam 28 okt t/m 1 nov 2020

logo black
Workshops